Dit kan ik voor je betekenen:

Interieurontwerp

Wat ik het allerliefste doe, ruimte vormgeven! Ga je verbouwen, open je een nieuwe winkel, is het kantoor aan een nieuwe boost toe of wil je een beter thuis? Ik help je graag! Ik begin met het maken van een concept en een ruwe indeling. Daarna werk ik het tot in de details uit. Plattegronden, meubelplan, kleurenplan, maatwerk, en eventueel visualisaties!

Interieuradvies

Ben je enkel op zoek naar nieuwe ideeën en perfect in staat dit zelf uit te werken? Dan help ik jullie met een brainstormsessie waarin we samen kijken naar de mogelijkheden. Dit kan ook aangevuld worden met een schets, moodboard of plattegrond.

Maatwerk

Maatwerk objecten geven de ruimte nét dat extra haute couture gevoel. Precies afgestemd op de behoefte, nauwkeurig uitgezochte materialen en details. Ik maak het ontwerp, tekeningen en detailprincipes. Vervolgens laten we het maken door een specialist in het vakgebied. 

Tekeningen

Hulp nodig bij het visualiseren of tekenen van een project? Ik help graag! Dat kan vanaf mijn eigen werkplek of op locatie. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden