Wat sjiek voor je!

'Sjiek' verwijst naar de Limburgse uitspraak: ik vind het sjiek voor je. Wat zoiets betekend als ik ben heel blij voor je, ik gun je dit! Dat is wat ik met mijn ontwerpen wil bereiken, iets maken waar de gebruiker of eigenaar blij van wordt.

Contact met de opdrachtgever is ontzettend belangrijk, ik ontwerp immers voor anderen. Jíj moet er blij van worden, ik geloof niet in 'one size fits all'. Het ontwerp moet het doel van de ruimte dienen en dragen. Als interieurarchitect werk ik het liefst aan ruimtelijke vraagstukken. Ik vind het heerlijk om een wens of probleem te onderzoeken en ontwerpen te antwoorden. 

Naast interieurontwerpen werk ik met veel plezier aan grafische opdrachten! Dus, heb jij een opdracht, vraagstuk, probleem of wens? Ik denk graag met je mee. Dit kan als volledig ontwerptraject maar ook als adviseur, net waar jij behoefte aan hebt.

Lijkt het je leuk om kennis te maken of heb je een uitdaging voor mij?