Grafisch ontwerp

Soms maak ik een uitstapje van het ontwerpen van interieurs naar het maken van drukwerk. Een hele andere wereld, drukkleuren en verf op de muur liggen mijlen ver uit elkaar, ook al lijkt dat misschien niet zo.

Ik vind het allebei zo ontzettend leuk om mee bezig te zijn. De bedrukking van een bedrijfsbus, het ontwerpen van een logo of het belangrijkste drukwerk in je leven: geboortekaartjes.

Voor Abel

Een vrolijk geboortekaartje op dubbeldik papier dat aanvoelt als karton. Vrolijke vrije vormen en goudfolie laten zien hoe blij we zijn dat je er bent!

Een koperen leeuwtje voor Lux

De geboorte van Lux werd gevierd met een koperen leeuwtje op een mooie diep donkerblauwe kaart met steenstructuur. Met bijpassende envelop natuurlijk. Welkom kleine man!

Kleur met een hoofdletter voor Kes

Lux kreeg een zusje: Kes! Dat vroeg om een stoer, lief én zonnig geboortekaartje. Met een klein accent in Spot UV Lak om de kleur diepe magenta kleur écht te laten knallen. Op dubbeldik structuur papier, het structuurtje geef iets liefs, de dikte iets stoers. Alsof ze zegt: hier ben ik! Welkom lieve Kes!

Promotionfilm

Een huisstijl ontwerpen voor het beste online videoproductiebureau in de wijde omtrek. Van logo en visitekaartje tot stempel!

Voor Fedde

Voor Fedde maakte ik een mooie kaart in herfstkleuren. Geprint op structuurpapier. De gouden sterretjes op de kaart zijn een ode aan zijn sterrenzusje Fien.

Kaartje voor Fé

Na het mooie kaartje voor Fedde mocht ik in augustus 2023 een kaartje voor Fé maken! Een dubbele kaart op super mooi structuurpapier en kleine gouden hartjes en sterretjes.

I wanna be with you

Met deze tekst van DJ Khalid op de voorkant nodigden Tanja & Arjen vrienden en familie uit om samen de liefde te vieren. Gefeliciteerd!

Koper voor Loa

Voor de geboorte van Loa maakte ik samen met zijn ouders een hele mooie kaart met een vrolijk kleurverloop. Details in koperfolie maken het geheel super feestelijk, de slingers hangen op!

Drieluik

Nog meer liefde die gevierd moest worden! Een set van 3 losse kaarten, bij elkaar gebonden met een auberginekleurige band. Op deze manier kon de set per genodigde gepersonaliseerd worden.

Van Halbeek Elektrotechniek

Voor de nieuwe bedrijfsbus moest een bestickering ontworpen worden. Oh en eigenlijk moest er ook nog een logo komen. De kleuren groen en blauw waren een gegeven en daarmee ging ik aan de slag. Als een regen van vrolijke smileys plaatsten we elektrasymbolen op de bus. Met daarbij een fris en helder logo. Do we need to say more?

Studio Sjiek

En natuurlijk maak ik ook mijn eigen drukwerk. Een visitekaartje, complimentscard en een flyer. Heb je er al één voorbij zien komen?