Sjiek voor je!

Vanuit een eindeloos enthousiasme voor interieur en ruimtelijk vormgeven ben ik, Maud, Studio Sjiek begonnen. De naam verwijst naar het Limburgse gezegde: ik vind dat sjiek voor je. Wat -vrij vertaald- zoiets betekent als, ik gun jou dit, ik ben blij voor je.

En die betekenis verwijst naar mijn ontwerpfilosofie.

Een ruimte moet perfect aansluiten, het moet naadloos passen als haute couture. Ik wil dat jij blij wordt van dit interieur!

In mijn ontwerpen vind ik kleur en licht heel erg belangrijk. En die twee gaan natuurlijk hand-in-hand met elkaar. Ik ben onwijs fan van kleur. Dat betekent niet dat ik in een soort Willy Wonka-land woon of dat voor jou zal adviseren. Maar ik ben ontzettend overtuigd van de werking van kleur op ons gevoel en functioneren.

En zoals ik al zei, kleur en licht gaan hand in hand. Naast dat ze wetenschappelijk gezien niet zonder elkaar kunnen maakt de combinatie een interieur af, of perfect, of misschien zelfs vanzelfsprekend. Probeer maar eens een boekje te lezen in bed met een bouwlamp. Of te koken bij kaarslicht. Heel romantisch, dat wel, maar niet heel praktisch.

Bij het vormgeven van een interieur komen veel details kijken. Het is veel meer dan mooie spullen bij elkaar zoeken. Alleen een fantastisch ingrediƫnt maakt nog geen lekker gerecht. Ik wil je graag helpen met het zoeken van de balans. Of je nu compleet wil verbouwen of dat je alleen wat kleine ingrepen wilt doen. Ik wil zorgen dat het interieur aansluit op jouw woonwensen, dat het stijl heeft en tijdloos is, dat het gelaagdheid heeft, dat het een weerspiegeling van jouw karakter is. Want van die fantastische puzzel gaat mijn hart zingen!

Lijkt het je leuk om kennis te maken, neem dan snel contact met mij op! Vind je het leuk om nog wat meer over mijn loopbaan te weten te komen, dan kan dat hier.