Advies bij aankoop

Zijn jullie in de jacht naar een paleis gestuit op een parel van een locatie? Is het bouwwerk erop alleen niet helemaal de parel waar je van droomde?

Bij de aankoop van een huis is het enige vaste gegeven de locatie. Dit is dus absoluut super belangrijk! Op Funda kun je wegdromen bij de mooiste parels van woningen maar dan blijkt het aan de rand van een snelweg te staan. Of naast een industrieterrein, terwijl jij misschien aan gezinsuitbreiding denkt. Of misschien juist in de middle-of-nowhere terwijl jij voor je werk veel onderweg bent. Niet ideaal. Mijn tip is om absoluut te zoeken naar een locatie die bij je past. Als dat het geval is denk ik graag met jullie mee hoe we die stapel stenen kunnen omtoveren tot een fantastisch thuis. Of het nu om een kleine aanbouw of aanpassing gaat, of om een complete metamorfose.

In een schets- en brainstormsessie hoor ik graag hoe jij wil wonen. Daarna ga ik aan de slag met de plattegrond van de woning om te kijken of jouw wensen met een paar slimme ingrepen te realiseren zijn. Soms adviseer ik een aanbouw of een wat grotere bouwkundige ingreep. Dit zal ik op tekening aangeven en hiermee kun je bij een aannemer een prijsindicatie opvragen. Zo heb je snel een idee van de mogelijkheden en de kosten, wat natuurlijk fijn is bij het regelen van de hypotheek.

Werkwijze

  • We bellen of spreken af voor een korte kennismaking waarin de wensen duidelijk worden
  • Als het gewenst is doe ik een locatiebezoek, maar met een paar goede foto's of een filmpje kan ik ook vooruit. Ik heb dit immers vaker gedaan ;-)
  • Binnen 5 werkdagen ontvang je de schets en na een korte uitleg kun je hiermee naar een uitvoerder voor een prijsindicatie.

Investering: € 350,- inclusief BTW