Een vliegende start

Een goede voorbereiding zorgt voor een vliegende start!

Om samen een vliegende start te kunnen maken met het ontwerp is het voor mij van belang om de volgende zaken te ontvangen:

  • Een moodboard of Pinterest-bord met een beeld van de wensen. Eventueel kun je ook meerdere borden maken voor bijvoorbeeld de woonkamer, de keuken, de badkamer, de trap enzovoort. Uiteraard mogen foto's of pagina's uit tijdschriften ook! Whatever works for you, ik wil graag een zo goed mogelijk beeld krijgen van jouw woonwensen.
  • Plattegrond van de huidige situatie, bij voorkeur in PDF.
  • Materialen die we gaan hergebruiken, al in de ruimte aanwezig zijn of reeds gekozen zijn. Bijvoorbeeld van de vloer, de stof van die fauteuil waar je zo aan gehecht bent, of zelfs een bepaalde gevelafwerking. Dit kan mij helpen om mooie verbanden te leggen in het ontwerp.
  • Indicatie van de planning.
  • Indicatie van het budget.

Uiteraard mag je al eerder contact opnemen, maar ik zal altijd om deze items vragen. Dit geeft mij een basis zodat ik weet waarmee we werken (huidige situatie), wat we willen bereiken (moodboard), waar we rekening mee kunnen houden (materialen), of er haast bij is of dat we een aanloop kunnen nemen (planning) en last but not least: hoeveel financiƫle speelruimte we hebben! Ik sta klaar om met je aan de slag te gaan, je hoeft alleen nog maar even te bellen voor een kennismakingsgesprek en dan zet ik de koffie klaar.