Kennismakingsgesprek

Het intakegesprek is onze eerste kennismaking, ons eerste kopje koffie samen. Ik ben benieuwd naar jouw woonwensen, hoe je dag eruitziet, welke behoefte je hebt in jouw interieur. We bespreken de verschillende mogelijk- en onmogelijkheden van de ruimte. Soms lijkt een onmogelijkheid een beperking maar meestal is het juist een mooie aanleiding voor een goed doordachte oplossing. Een ruimte waarin alles kan lijkt aantrekkelijk maar vergis je niet! Het is dan vaak nog moeilijker om keuzes te maken simpelweg omdat er geen beperkingen zijn. Ik draai mijn hand niet om voor een leuke uitdaging!

Ik ben ook benieuwd naar wat je niet wil. Hoe je wil wonen kan best een moeilijke vraag zijn. Je denkt na over iets dat je misschien nog niet ervaren hebt. Nadenken over wat je NIET wil is daarentegen voor de meeste mensen kinderlijk eenvoudig. Laat mij daarom eens weten wat je niet zou willen, waar je je in het huidige interieur aan ergert of wat je nóóit zou kopen. Ik wil jou namelijk een interieur geven dat naadloos op jouw wensen aansluit.

Naast de wensen die je hebt en de (on)mogelijkheden van de ruimte, bespreken we het budget. Wat is de investering die jij wilt doen en wat wil je daarvoor krijgen? Dit is voor mij van groot belang om passende oplossingen te bieden. Daarom vraag ik je voorafgaand aan het kennismakingsgesprek hier goed over na te denken. Wil je direct vliegend van start? Lees in dit artikel wat daarvoor nodig is.